Opilý muž přežil pád z druhého patra se zlomeninou nohy

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Se zlomenou nohou a poraněním v obličeji vyvázl čtyřiadvacetiletý muž, který v opilosti spadl ze druhého patra ubytovny ve Valašském Meziříčí. Serveru Zlin.cz to řekla policejní mluvčí Lenka Javorková.

Neštěstí se stalo uplynulou sobotu kolem půl šesté večer. Muž přelézal z jednoho okna do druhého a uklouzla mu noha. Následoval pád z asi šestimetrové výšky.

Podle lidí bydlících na ubytovně byl muž opilý. Z okna do okna přelézal proto, že si potřeboval vzít z jednoho pokoje ve druhém patře nějaké oblečení. Tam se však uzamknul muž, který tam bydlí a nechtěl do místnosti nikoho pustit. Muž se rozhodl, že se do pokoje dostane oknem. „Před ubytovnou ho po chvíli našel nějaký svědek, který pád neviděl a zřejmě si myslel, že je muž jen hodně opilý. Šel dovnitř a obyvatelům ubytovny řekl, ať se o muže venku postarají,“ podotkla Javorková.

Zraněného muže si odvezla rychlá záchranná služba do valašskomeziříčské nemocnice, kde zůstal hospitalizovaný. Okolnosti pádu prošetřovali nejenom tamní policisté, ale i kriminalisté. Cizí zavinění ale nezjistili.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x