Policisté pátrají po muži, který se opakovaně ukájel na ulici v Uherském Brodě

UHERSKÝ BROD - Uherskobrodští policisté pátrají po neznámém exhibicionistovi, který se na ulici v Uherském Brodě ukájel před ženou středního věku. Serveru Zlin.cz to řekl policejní mluvčí Aleš Mergental.

Žena se na policisty obrátila v úterý odpoledne s tím, že předchozího večera zažila již podruhé za sebou velmi nepříjemnou situaci. „Kolem půl deváté večer procházela žena ulicí Stolařskou a proti ní šel mladík, kterého už viděla asi před dvěma týdny. Muž kráčel s obnaženým penisem a onanoval. Když jej míjela, začal ji slovně obtěžovat. Žena na to nereagovala a rychle odešla k nejbližšímu domu,“ popsal událost Mergental.

Mladý muž nebyl při kontaktu agresivní, nepronásledoval ji a odešel pryč. Žena toho večera událost na policii neoznamovala a přišla až druhého dne. Při popisu události policistům řekla, že stejného mladíka, který s obnaženým penisem na ulici onanoval, potkala přibližně ve stejnou večerní dobu před čtrnácti dny. Tehdy ji muž nijak neoslovoval.

Nyní policisté po muži pátrají, za trestný činu výtržnictví mu hrozí až dvouleté vězení. „Mělo by jít o mladíka ve věku kolem dvaceti až pětadvaceti let, štíhlé postavy asi 175 centimetrů vysoké, se světle hnědými a krátce střiženými vlasy. Především ženy by měly být na pozoru a pokud by si podezřelého muže někdo všiml, ať okamžitě zavolá na linku 158,“ dodal Mergental.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x