Havarovaný kamion komplikoval na Vsetínsku dopravu

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Havárie kamionu na hlavním silničním tahu mezi Vsetínem a Valašským Meziříčím zkomplikovala ve středu i ve čtvrtek dopravu. Serveru Zlin.cz to sdělila policejní mluvčí Lenka Javorková.

Osmatřicetiletý řidič ze Slovenska jel ve směru na Valašské Meziříčí. Při míjení se s protijedoucím náklaďákem vjel vpravo přes okraj silnice a návěs ho na ledovce stáhl do příkopu. Nehoda se stala kolem středeční páté hodiny odpolední a zcela zprůjezdnit silnici se podařilo ve čtvrtek ráno.

Řidič vyvázl z nehody bez zranění, zničený však zůstal plot u rodinného domku a také sloup veřejného osvětlení. Na vozidle vznikla předběžně škoda ve výši 180 tisíc korun. Na oplocení a sloupu elektrického vedení škoda 45 tisíc korun.

„Policisté řídili několik hodin provoz na místě kyvadlově, takže řidiči z obou směrů museli čekat v dlouhých kolonách. Kolem 23. hodiny večer přijel na místo druhý kamion, na který pracovníci přeložili náklad z havarovaného vozidla. Ve čtvrtek o půl čtvrté ráno bylo místo havárie úplně uzavřené z důvodu vyprošťování nákladní soupravy. Krátce před půl šestou se podařilo silnici opět zprůjezdnit,“ dodala Javorková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x