PLESOVÁ SEZONA: Na plesy v kraji přijede Felix Slováček i operní pěvec z Itálie

ZLÍNSKÝ KRAJ - Ve Zlínském kraji pokračuje plesová sezona a lidé se mohou v sobotu těšit například na Felixe Slováčka, ale i operního pěvce z Itálie či folklorní soubory. Serveru Zlin.cz to oznámil Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.  

Plesat se bude například v Uherském Ostrohu, kde se uskuteční Hasičský ples. Hostit jej bude místní sportovní hala a hrát budou Artemis a Boršičanka. Akce začne ve 20 hodin, vstupné stojí 80 korun.

Dům kultury ve Vsetíně zažije v sobotu 7. reprezentační vševalašský bál, pořádaný bude k 70. výročí Souboru valašských písní a tanců Vsacan. K tanci a poslechu zahrají muziky Vsacan, Kašava, Jasénka, Kunovjan, Vizovický Jurášek, Bača, Fojt, M. Mlčáka, Mladá Jasénka, Valašský vojvoda, Lipta, Klobučan, Sedmikvítek, dechová hudba Valaška i valašské soubory Vizovjánek či Radhošť. „Návštěvníci se můžou těšit také na muzikanta Felixe Slováčka, nejlepší tanečníky slováckého verbuňku a nejlepší tanečníky valašského odzemku,“ doplnil Urbanovský. Ples začne v 19 hodin, vstupné stojí 190 korun, krojovaní zaplatí polovinu.

Tančit se bude také na Plese seniorů v Klubu kultury v Uherském Hradišti, který začne v 19.30 hodin. Na něm zahraje kapela Aventis, zatančí Taneční klub Rokaso a vystoupí italský operní pěvec Martina. Vstupné stojí 100 korun.

V Interhotelu Moskva ve Zlíně bude možné navštívit Reprezentační ples Kooperativy se začátkem ve 20 hodin. K tanci a poslechu zahraje Kasanova z Bojkovic, Záhorská kapela z Pavlovic a cimbálová muzika Strýci ze Strání. V ceně slosovatelné vstupenky za 250 korun je uvítací přípitek, místenka, předtančení, večeře a překvapení.

Další přehled plesů najdete ve speciální rubrice serveru Zlin.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x