Bravo Berani: po výhře v Plzni je na dosah Prezidentský pohár

Hokejisté PSG Zlín vyhráli v Plzni 5:4 a vyšvihli se kolo před koncem extraligy na první příčku její tabulky. Po 52. kolech se za vítězství v základní části uděluje cenná trofej - Prezidentský pohár. Pokud tým trenérů Vlacha a Juríka neprohraje v úterý na svém ledě s Pardubicemi, bez ohledu na další výsledky soupeřů ozdobí Pohár prezidenta Českého svazu ledního hokeje zlínský zimní stadión.

V Plzni to přitom po dvou třetinách s hosty nijak zvlášť dobře nevypadalo, domácí i bez Straky, Vlasáka a Pletky vedli 3:1. jenže během čtyř minut přišel nevídaný obrat. Dokonalá střelecká smršť!

Postupně golmana Mazance překonali Balaštík, Leška, Honejsek a Čech, domácí snížili chviličku před koncem a v superdramatické koncovce dokonce sahali po vyrovnání, brankář Sedláček ale za pomocí spoluhráčů odolal.

Zlín tak dovršil úspěšný víkend na ledě soupeřů, dokázal vydolovat šest bodů na kluzištích Českých Budějovic a Plzně a nemohl připravit lepší pozvánku pro fanoušky na loučení se základní částí. V úterý hostí Pardubice, které usilují výborným finišem o elitní desítku naší nejvyšší soutěže.

--> --> --> --> -->