SJÍZDNOST SILNIC: Na Valašsku hrozí namrzání cest, řidiči musejí dát pozor i na mrznoucí mlhu

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou až na Valašsko bez problémů sjízdné. Podle silničářů v horských oblastech taje sníh a stékající voda může namrzat.

Na Valašsku jsou jedničkové komunikace holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností. Místy je mlha, která zhoršuje dohlednost. Vozovky nižší třídy jsou mokré od tajícího sněhu a při poklesu teplot hrozí namrzání cest. V horských oblastech je nesouvislá vrstva sněhu do pěti centimetrů krytá posypem. Místy hrozí mrznoucí mlha. Je polojasno a rtuť teploměru klesla na minus šest až nula stupňů Celsia.

Na Zlínsku i Kroměřížsku jsou silnice holé, suché a sjízdné bez omezení, na Slováckou jsou cesty rovněž holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez potíží. Na Zlínsku je skoro jasno s teplotami od minus tří do minus jednoho stupně Celsia, na Kroměřížsku je polojasno s teplotami od minus dvou do plus jednoho stupně Celsia a na Uherskohradišťsku je skoro jasno a teploměr ukazuje minus čtyři až minus jeden stupeň Celsia. Navíc je v regionu mlhavo což zhoršuje dohlednost.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x