Ve Valašském Meziříčí začne úklid po zimní sezoně

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Úklid po zimní sezoně začne ve Valašském Meziříčí v průběhu března. Jak serveru Zlin.cz uvedla mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová, na úklid je v městském rozpočtu vyčleněna částka 1,86 milionu korun.

Odbor komunálních služeb ve spolupráci s TS Valašské Meziříčí připravily termíny pro přistavení kontejnerů na objemný, nebezpečný odpad, a to v období od 4. do 13. března. Od 11. do 15. března budou přistavovány velkoobjemové kontejnery na biologicky rozložitelný odpad.

„Následně po přistavení kontejnerů bude navazovat jarní očista komunikací, která bude jako každoročně probíhat od 11. do 29. března v pěti blocích na území města Valašské Meziříčí a Krásna nad Bečvou. V místních částech se očista uskuteční ve dnech 2. až 12. dubna,“ informoval Michal Lysák z odboru komunálních služeb.

Během rajónové očisty bude opět rozmístěno přenosné dopravní značení, které bude na přechodnou dobu upravovat silniční provoz a stání na komunikacích a parkovištích. „Proto žádáme občany i návštěvníky města, aby respektovali v maximální míře dopravní značení a tím napomohli ke zdárnému provedení jarního úklidu,“ uzavřela Votrubová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x