Nezabržděné auto vjelo do protisměru, na chodník a zastavilo se až o zábradlí mostu

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Obrovské štěstí měla žena z Valašského Meziříčí (63), která si nezabezpečila auto a to se pak bez řidiče rozjelo, vjelo do protisměru, na chodník a pak nabouralo do zábradlí mostu. Jak serveru Zlin.cz uvedla policejní mluvčí Lenka Javorková, neovladatelné auto naštěstí nikoho nezranilo a řidička tak vyvázla jen s pokutou.

Žena jela ve směru na Hranice a zastavila se svým vozidlem značky Peugeot na frekventované ulici Vsetínská ve Valašském Meziříčí. S autem zastavila u pravého okraje vozovky, vypnula motor, uzamkla auto a odešla pryč. Když se ke svému vozidlu po krátké chvilce vrátila, nebylo na svém místě, ale o několik metrů dál na protější straně na chodníku.

„Řidička si auto ve spěchu zapomněla zabrzdit. Po jejím odchodu se rozjelo, přejelo do protisměru, pak na chodník a nakonec narazilo do kovového zábradlí mostu přes řeku Bečvu. Bylo štěstí, že v protisměru zrovna nejelo žádné vozidlo a hlavně po chodníku nikdo nešel. Dechová zkouška u řidičky byla negativní,“ doplnila Javorková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x