Berani jedou potřetí do Vítkovic. Přivezou postup do semifinále?

Bude to dnes od čtvrt na sedm určitě zase pořádná bitva. V sázce není nic víc a nic míň, než postup do semifinále play off hokejové extraligy. Zlínští hokejisté mají výhodu vedení v sérii 3:2, domácí Vítkovice zase na své straně vlastní ledovou plochu a většinu diváků.

Ale ani Berani v tom samozřejmě nezůstanou takříkajíc sami. „Počítám, že by se sektor pro pět stovek hostujících fandů mohl zase slušně zaplnit,“ předjímá situaci ve vítkovické ČEZ Aréně šéf zlínského Fan clubu Tomáš Vitásek.

Vybavení správného fandy? „Velmi jednoduché. Dres, šála, hlasivky v ideálním stavu, dobrá nálada a něco pro zahřátí,“ nabízí pohled do vlastních řad Vitásek. A navíc veze víru ve vítězství, které už Berani ve Vítkovicích potřebují jako sůl, nevyhráli tam přes dva roky.

Určitě to bude zase hodně vypjatá bitva,“ říká Martin Hamrlík, který svůj jubilejní 150. gól v extralize věnoval v neděli k třiašedesátým narozeninám otci.

Napilno měla před dnešním utkání i hokejová disciplinárka. Do zápasu nesmí zlínský odchovanec v barvách Vítkovic Tomáš Kudělka, který nastřelil po odpískání zlínského Zdeňka Okála. Naopak podnět Zlína na prošetření ostrého zákroku obránce Malíka na Petra Čajánka neoznačila komise jako neférový a vítkovická věž tak nastoupit může.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x