Policisté se zabývají tragédií na Valašsku, syn se oběsil a otec při jeho hledání tragicky zemřel

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Nezvykle tragická událost se stala v obci na Valašskomeziříčsku, během jediného dne tu rodina přišla o své dva příbuzné - syn se oběsil a otec tragicky zemřel při jeho hledání. Serveru Zlin.cz to oznámila policejní mluvčí Lenka Javorková.

Policisty přivolal muž, který se svým dvaaosmdesátiletým otcem postrádal bratra. Zmizelý bratr žil v rodinném domě se svým otcem. Starý muž obýval přízemí a syn patro. „Všechny dveře, které do patra vedly, byly zamčené. Nakonec se nám jedny podařilo otevřít a spolu s bratrem zmizelého muže jsme začali patro prohledávat. Postupně jsme našli několik dopisů na rozloučenou, kde mimo jiné muž popsal, kde se oběsí. Mezitím senior nevydržel čekat a rozhodl se jít za policisty a druhým synem. Při chůzi po šikmé desce vedoucí ke stavebním dveřím se ale zřítil z asi dvoumetrové výšky na zem. Způsobil si těžká poranění hlavy, kterým ještě ten den v nemocnici podlehl. Nestačil se tak ani dovědět, že jeho syn spáchal sebevraždu,“ konstatovala Javorková.

Z dopisů na rozloučenou se policisté dověděli, že nešťastník se oběsil ve stodole. Tam také tělo muže objevili. Lékař už mohl jen konstatovat smrt. „K sebevraždě dohnaly muže osobní důvody,“ dodala Javorková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x