Hokejová euforie. Zlín je v semifinále play off !

Uf, to bylo drama! Se šťastným koncem. Zlínem se valí hokejová euforie. Hokejisté PSG postoupili do semifinále play off České pojišťovny. Na ledě Vítkovic vyhráli těsně 1:0, v celé dramatické sérii pak 4:2 na zápasy.

Tenhle moment patří k nejzajímavějším v dosavadních bitvách obou celků. Necelých osm minut před koncem střílí zdánlivě ne příliš nebezpečně zlínský mladík Zdeněk Okál. Vůbec netuší, že se stane hrdinou okamžiku, vždy jistý domácí brankář Šindelář má se střelou značné potíže, puk ho přeskočí, ale z brankové čáry jej posílá bleskově do hry vítkovický Roman

Nepřehlednou situaci řeší brankový rozhodčí. Už jednou při podobné záležitosti, kdy ujel ve druhé části hry Leška a nasměroval puk hned dvakrát do tyče, pomohl domácím. Zřejmě spravedlivě. Co teď, napodruhé? Je to znovu o milimetry, rozhodčí Minář pár minut telefonuje s videorozhodčím a pak ukazuje na střed. 1:0 pro Berany, disciplinované, bojovné, maximálně soustředěné.

Poslední vhazování tři vteřiny před koncem, u Zlínských všichni svatí, Sedláček vyráží v obrovské šanci domácích. Sláva vítězům, čest poraženým. Zlín vyhrál na ledě Vítkovic nejtěsnějším možným způsobem, v úžasné sérii hodné play off 4:2 a do středečního večera bude čekat na svého semifinálového soupeře.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x