Hokejová horečka jde nahoru. Semifinále play off za dveřmi

Netradičně v PSG Aréně, tedy na druhé ledové ploše, absolvují víkendový tréninkový program hokejisté PSG Zlín, hlavní stadion si pro sebe o víkendu rezervovali fanoušci metalové legendy Helloween.

Žádný problém, prostředí známe, malá změna nemůže uškodit,“ hlásil trenér PSG Rostislav Vlach. Před soupeřem z Třince má respekt, ale nikoliv přehnané obavy. „Je to mimořádně těžký soupeř, momentálně možná nejtěžší, na kterého jsme mohli narazit, rozhodovat budou maličkosti, mimo jiné i herní disciplina a divácké zázemí, těšíme se na co největší fanouškovskou podporu.

Předprodej vstupenek začíná v pondělí odpoledne od 13 do 17 hodin. Určitě u toho bude u Vlasta Vidličková, která je fanouškům nabízí řadu let. „Už se těším, že se ve své kabince ocitnu také za pár dnů, kdy začne předprodej na finále,“ dává osobitě najevo svůj názor, kdo že bude hrát finále.

Distribuci vstupenek má na starost další dáma ze zázemí zlínského klubu Bronislava Fagošová. Mimochodem držitelka ojedinělé sbírky beranů a beránků coby symbolů hokejového Zlína. „Nebojte, postoupíme do finále, s tolika maskoty pro štěstí nemá smůla nárok, navíc jsme si jí dost vybrali už ve čtvrtfinále ve dvou vítkovických duelech,“ říká.

Žlutý dres a šála, to je teď nezbytná výbava správných fanoušků, ti chtějí vytvořit domácím proslulé žluté peklo. „Jsem moc ráda, že můžu být u toho, těší se i se svou kamarádkou školačka Veronika Dědková z Uherského Brodu, zamířím do kotle na stání, to bude zážitek,“ těší se.

Vstupenky adekvátně mírně podražily, zcela logicky se klub chová tržně, na stání se půjde za 180 korun, na sezení za 350 a 220 korun, v omezeném počtu jsou k dispozici i klubová sedadla za 490 korun. „Právě teď se projevuje, jak je dobré mít permanenntní vstupenku na celou sezónu, ty samozřejmě zůstávají v platnosti,“ vysvětluje podrobnosti mluvčí klubu Roman Ordelt.

Oba úvodní zápasy semifinálové série play off mezi Zlínem a Třincem začínají v úterý a ve středu v 18.15. Oba přenáší Česká televize, první z nich ale až po skončení kvalifikace fotbalistů Arménie – Česko.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x