AKTUALIZACE: Při srážce náklaďáku a osobního auta mezi Velíkovou a Hrobicemi zemřela žena

VELÍKOVÁ - Život ženy si ve středu dopoledne vyžádala srážka osobního a nákladního auta na silnici mezi Velíkovou a Hrobicemi. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Po nehodě kladovky bez nákladu a osobního auta Renault Thalia zůstaly řidička i její spolujezdkyně zaklíněny ve vraku auta. Obě ženy musely hasiči z vozu vyprostit. „Řidičku si převzali záchranáři, u spolujezdkyně konstatovala lékařka smrt. Řidič náklaďáku vyvázl bez zranění,“ podotkl Netopil.

Řidičce je 49 let a zesnulé spolujezdkyni 18 let. „Mladší žena utrpěla mnohačetná poranění neslučitelná se životem. Starší ženu jsme si převzali s vážnými poraněními hlavy a sanitka ji transportovala na ARO do zlínské nemocnice,“ upřesnil mluvčí krajské záchranky Petr Olšan.

Auto se v pravotočivé zatáčce ve směru od Velíkové na Hrobice dostalo do protisměru, kde se srazilo s kladovkou. „Náraz osobní vůz odhodil mimo cestu. Je možné, že za přejezd do protisměru mohla i špatná sjízdnost vozovky. Vše ale nasvědčuje tomu, že vina je na straně řidičky,“ dodala policejní mluvčí Jana Macalíková.

Silnice mezi oběma obcemi byla několik hodin uzavřena a dopravu na místě řídili policisté.

V tomto roce jde o druhou nehodu se smrtelným zraněním v okrese Zlín a sedmou v kraji.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’14106′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚678‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14106‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa


Zobrazit místo AKTUALIZACE: Při srážce náklaďáku a osobního auta mezi Velikovou a Hrobicemi zemřela žena na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x