Zájemci o účast v hudební soutěži Czechtalent mají poslední možnost podat přihlášky

ZLÍN - Uzavírka přihlášek do hudební soutěže Czechtalent 2013 pomalu končí, zájemci se mohou přihlásit nejpozději do 31. března. Serveru Zlin.cz to za organizátory oznámila Ludmila Polášková.

Soutěže se mohou zúčastnit talentovaní interpreti ve věku od 15 do 25 let věku. Semifinálový výběr, z nějž postoupí do květnového finále 10 soutěžících, se uskuteční 13. dubna v Golem Gambrinus Clubu ve Zlíně. Za vítězství v soutěži Czechtalent Zlín 2013 získá zpěvák nebo zpěvačka finanční odměnu 10 tisíc korun, možnost natočení singlu v nahrávacím studiu a sošku od sochařky Petry Vajdákové.

Dosud se v pořádající agentuře EMP Music sešlo kolem dvou set hudebních ukázek ze všech koutů české i slovenské republiky.

„Czechtalentu se před lety zúčastnil i dnes známý zpěvák, skladatel, textař a herec Tomáš Klus. Vody pop-music zde svého času poprvé rozčeřily i Alice Konečná, Dasha či Šárka Vaňková,“ podotkla Polášková.

V porotě velkého finále mohou soutěžcící letos očekávat například Vašo Patejdla, Petra Maláska, Eduarda Krečmara, Ivana Rösslera, Miloše Skalku a další osobnosti současného šoubyznysu, včetně prezidenta soutěže, producenta Luďka Malára.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x