Hokejisté Zlína by rádi urvali v Třinci alespoň jednu výhru

Oslabeni, ale neklesající na mysli. Takto odjeli ke dvěma velikonočním víkendovým semifnálovým zápasům na ledě Třince hokejisté PSG Zlín. Stav série je po dvou zlínských duelech 1:1. S čím se budou Berani vracet zpod Těšínských Beskyd?

Úspěchem by určitě byla jedna výhra,“ myslí si trenér Rostislav Vlach. Zápasy play off mívají svoji specifickou atmosféru a k ní patří i „opotřebování materiálu“. Zdravotní problémy přitom nemají zkušení třicátníci, ale především mladíci Honejsek a Holík

Antonínu Honejskovi tedy hej rozhodně není. V předešlém duelu si vykloubil rameno a podle všeho ho čeká operace. Zranění Petra Holíka je méně vážné, ale do dnešního duelu určitě nezasáhne.

Bohužel si vybíráme zranění v nejméně vhodný okmažik, ale tak to v play off nezřídka bývá, kádr máme široký, musíme si poradit,“ říká přede dvěma duely v třinecké Werk Aréně šéf zlínské střídačky.

Zlíňané nebudou bydlet přímo v Třinci, ale ve třicet kilometrů vzdáleném Frýdku-Místku, konkrétně v hotelu Afrika. Provoz tam má na starost vedoucí mužstva Oldřich Šolc se sametově střiženým trávníkem na hlavě.

Ani tentokrát neztrácí dobrou náladu. „Ve stejném městě jsme bydleli při duelech s Třincem i před devíti lety. A tehdy jsme získali jediný zlínský titul,“  dodává Šolc naději i tentokrát.

Dnes se v Třinci hraje od 17 hodin, zítra o hodinu a čtvrt později.

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’14468′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’43‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14468‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x