Skvělé: hokejisté Zlína vyhráli v Třinci 4:3 po nájezdech

Bravo, hokejisté Zlína vedou v sérii semifinále play off nad Třincem 2:1. V sobotu večer proměnili dramatický zápas na ledě soupeře ve velmi cennou výhru 4:3 po nájezdech. K vítězství měli přitom v infarktovém závěru blizoučko už v normální hrací době.

Zlínští hráli dokonale takticky, v první třetině jim vyšla přesná souhra Ondráčka s Čechem a druhý jmenovaný poslal hosty do vedení. 

Ve druhé třetině se prosadil s tečí domácí obrany Čajánek, ale domácí přidali a dočkali se, chvíli před druhou sirénou se trefil veterán Peterek.

Třetí třetina, opět se excelentně za brankou zorientoval Leška a hosté zase vedli o dva góly. Plný stadion ale hnal domácí na zteč a ti přání svých fandů splnili. Nejdříve v letu Klimenta bekhendem a pak Peterek tečí srovnali. Chviličku před koncem řádné hrací doby byl v jedinečné šanci Balaštík, ale ten má letos dlouhodobě schůzku s paní Smůlou.

V desetiminutovém prodloužení se už vyložené šance nerodily a šlo se do nájezdů. Sedláček začaroval všechny tři třinecké střelce a tak stačila krásná švihová rána Filipa Čecha, aby platilo velmi nadějné vedení Zlínských v sérii 2:1. V neděli se od 18.15 hraje v Třinci čtvrtý zápas.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x