Tak blízko finále … Zlín vyhrál v Třinci i podruhé, vede v sérii semifinále už 3:1

A  teď ... a teď .... hlavně nepodlehnout euforii. Po druhé výhře zlínských Beranů na ledě Třineckých Ocelářů je čas na krátký odpočinek a zmobilizování sil. Hokejisté PSG vyhráli na ledě Třince znovu s notnou dávkou "Sedláčka" 2:1 po nájezdech. V úterý budou mít možnost rozhodnout o postupu do finále. Stalo by se tak po osmi letech.

Druhý zápas v třinecké Werk Aréně byl soubojem dvou mírně unavených. Zlín vsadil na uspávací taktiku vyhazovaných puků, povinnost útočit byla na domácích. Ti se také v 16. minutě ujali vedení, když videorozhodčí správně uznal gól domácího Adamského, Veselého rybička dosáhla na puk evidentně za brankovou čárou.

34 vteřin poté se videorozhodčí na druhé straně znovu činil  a znovu přesně, gól zlínského Ondráčka, který mimochodem hraje v play off velmi dobře, byl také O.K.

Taktická bitva pak pokračovala až do rozhodujících nájezdů, v nich znovu zazářil vynikající zlínský brankář Sedláček. Kritici, kteří mu nemohli přijít na jméno před play off, aby si nyní vytrhali zbytek vlasů. Velikonoce patřily zlínskému mladíkovi a tentokrát i kouzelnému gólu Petra Lešky, ten skóroval při nájezdu z brankové čáry. Jako jediný v sérii střelců.

Oceláři Třinec – PSG Zlín 1:2 po nájezdech, stav série 3:1 pro Zlín. Už v úterý, kdy jsou vstupenky do prodeje od 13 hodin, možnost finále !!

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’14602′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’45‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14602‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x