VIDEO: Berani na finále zatím nedosáhli. Třinečtí je smetli 6:1

První mečbol je v nenávratnu. Zlínští hokejisté nevyužili domácího prostředí a po druhé třetině nejčernějších snů podlehli v domácím prostředí v pátém utkání semifinálové série play off Třinci vysoko 1:6. Ve čtrvrtek znovu do Werk Arény...

Domácí přitom vedli gólem Melenovského, ale hosté bleskově srovnali Růžičkou. Za tohoto stavu se šlo do kabin, třebaže chviličku předtím skóroval Čajánek, když brankář Hamerlík těsně předtím posunul dovedně svoji klec v beznadějné situaci.

Druhá třetina byla pro Zlínské hrůzná. Nejen, že hned na jejím kraji znovu pálil gólově Růžička, ale pak po sérii zlínských vyloučení postupně zhasli domácí naděje během dvou minut Bonk, Zíb a Květoň a bylo vše jasné, zvláště po dalším Ovčačíkově zásahu.

Třetí část hry se dohrávala z povinnosti, gól už nepadl, hosté ale vytasili několik zbytečně ostrých zákroků. Trenér Vlach se bude radit s lékaři, jak na tom před čtvrtečním utkáním budou klíčoví obránci Linhart a Zámorský, oba dva odešli předčasně do kabin, férově nutno říci, že Zámorský si ublížil spíše sám, Linharta ovšem zranil úplně zbytečně Hrabal.

Panika není na místě, domácí prostředí nehraje v sérii žádnou roli, je spíše nevýhodou. PSG vede v sérii 3:2.

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’14593′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’46‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14593‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Video

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x