Registr motorových vozidel se rozjel naplno. Řidiči byli spokojeni

Dva dny plánované technické odstávky. Napjaté očekávání, jak to bude s provozem centrálního registru motorových vozidel. A ve čtvrtek ostrý test za plného provozu. Motoristé ve Zlínském kraji mohou být zatím spokojeni.

Ve čtvrtek bývá na zlínském registru jako v jediném dnu v týdnu zavřeno. Tentokrát tu vyšli motoristům vstříc. A vše klapalo na jedničku. „Pobyl jsem tam pár minut, vše v naprosté pohodě, prakticky prázdno, lidé asi ani nevěděli, že bude otevřeno,“ hlásil spokojeně s novou espézetkou v ruce Zlíňan David Navrátil.

U nás také všechno v pořádku,“ ohlížela se za prvními hodinami provozu systému v Otrokovicích mluvčí tamní radnice Lenka Krupková.

Ještě v pátek jsem tu musel čekat snad hodinu, dnes jsem byl hotov s požadavkem za tři minuty,“ odcházel spokojeně mladý řidič.

Prodloužili jsme otevírací dobu až do 17 hodin, dnes nebyl úřední den, ale tak jako jinde jsme měli dva dny zavřeno, tak si myslím, že je naší povinností dát řidičům tento bonus,“ konstatovala otrokovická mluvčí Krupková.

Spokojeny byly i úřednice. „Registr šlape v pohodě, bez problémů tiskne i technické průkazy,“ oprávněně se usmívala jedna z otrokovických úřednic.

Také u nás ve Vsetíně všechno podle nejlepších představ, žádný nával, každý byl obsloužen tak, jak měl,“ doplňuje příznivé informace mluvčí Vsetína Jana Čadová.

Teď už jde jen o to, aby systém vydržel větší nápor řidičů, který se očekává v pátek, kdy je na většině míst klasický úřední den.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x