Uf ! To byly nervy. PSG Zlín po osmi letech ve finále !

Zápas pro majitele nervů jako špagáty. V šestém utkání play off hokejové extraligy zvítězili zlínští Berani na ledě Třince 4:3 a jsou ve finále!

Zápas rozjeli Zlíňané dokonale, neuběhla ani půlminuta a Leška pohodlně dorazil do branky střelu Veselého. Co více si přát? Pak Čech orazítkoval tyč Hamerlíkovy klece. Domácí se  ale otřepali a také oni začali zle zatápět, Sedláček ale odolával.

Ve druhé části se konečně střelecky prosadil Jaroslav Balaštík, ale poklid se nekonal, Bonk dokázal nadvakrát propálit Sedláčka.

Třetí část hry. Uspávaná a lá Zlín s vyhazováním puků dlouho platila a měla dvě sladké tečky. Znovu Balaštík a po něm Okál, který ve druhé části neproměnil trestné střílení, naklonili misky postupových vah jasně na stranu žlutých.

Ale potom se zase děly věci… Domácí vybředli z klinické smrti podivuhodným gólem Zíba a za chvíli lehce dorážel do prázdné branky Sedláčka Peterek.

Pak ještě mohl skórovat zblízka kanonýr Růžička, když se mu to nepovedlo, mohli Zlínští začít slavit, vyhráli 4:3 a od úterý hrají s Plzní o titul!

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x