Uherskohradišťský aquapark přivítá nudisty

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - První Slováckou naturistickou noc určenou pro vyznavače koupání bez plavek připravuje uherskohradišťský aquapark. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí města Jan Pášma.

Nudisté si přijdou na své v sobotu 20. dubna od 20 hodin a akce se bude řídit pevnými pravidly. Spolu s aquaparkem chystá událost Klub naturistů, což je organizace pořádající největší bezplavkové akce ve střední Evropě.

„Jedná se o setkání vyznavačů koupání bez plavek, bez jakéhokoli erotického podtextu. Aquapark bude po dobu této akce otevřen pro veřejnost, jen se po tuto dobu přenese bezplavkový režim, který je dnes zaveden v zóně 3 – wellness, na všechny mokré části aquaparku,“ vysvětlil ředitel aquaparku Jiří Durďák.

Pořadatelé očekávají hojnou účast naturistů nejen z Uherského Hradiště a blízkého okolí, ale z celé Moravy, Čech a také ze Slovenska. V rámci akce se uskuteční saunové ceremoniály, malování na tělo, k dispozici budou vodní atrakce jako aquazorbing či vodní houpačka coco ball a další.

Účastníci budou muset dodržet daná pravidla. Například mládež do 15 let věku bude moci přijít jen v doprovodu rodičů, ve všech prostorách areálu bude platit přísný zákaz erotického a sexuálního chování a nikdo zde nebude smět soukromě fotografovat. Kdo pravidla poruší, musí počítat s vykázáním.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x