Na hokejový zápas s Plzní dohlédnou i policisté

ZLÍN - Ve Zlíně startuje v úterý finále letošního ročníku hokejové extraligy mezi HC PSG Zlín a HC Škoda Plzeň a na utkání se chystají i policisté. Serveru Zlin.cz to řekla mluvčí Městské policie Zlín Šárka Škubalová.

Policisté oekávají problémy zejména v oblasti parkování vozidel sportovních příznivců.

„Po zkušenostech s plzeňskými fanoušky, kdy například v říjnu 2012 vyvolávali potyčky na zastávce MHD, zařazujeme úterní i středeční utkání mezi riziková. V praxi to znamená, že posílíme běžný výkon a v průběhu zápasu budeme realizovat bezpečnostní opatření, na němž se budou podílet všechny útvary Městské policie Zlín včetně psovodů. To vše se v těsné spolupráci s republikovými policisty,“ konstatovala Škubalová.

S ohledem na očekávanou vysokou diváckou návštěvnost, zvýší strážníci také dohled v úzkých ulicích v okolí zimního stadionu. „Důrazně proto žádáme motorizované návštěvníky obou sportovních podniků, aby neparkovali svá vozidla mimo určená parkoviště. V průběhu utkání mohou využít bezplatného parkování v parkovacím domě u budovy Krajského úřadu Zlínského kraje anebo pod lyžařským svahem,“ doplnila Škubalová.

V pohotovosti budou i policejní antikonfliktní týmy. Řidiči musejí počítat také s částečným omezením průjezdnosti ulice Březnická.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x