Student gymnázia se na ulici ukájel před dívkou i její matkou

STARÉ MĚSTO - Mladý osmnáctiletý student gymnázia skončil v rukou policie, když ve Starém Městě onanoval na ulici před dívkou i její matkou. Serveru Zlin.cz to sdělil policejní mluvčí Aleš Mergental.

Událost se stala v pondělí 8. dubna před třetí hodinou odpoledne. Mladá žena šla na procházku se psem a všimla si mladíka, který šel za ní. Když přišla k domu, spatřila, jak mladý muž drží v jedné ruce cigaretu a kouří a v druhé ruce drží svůj penis a onanuje.

Žena nezavolala na policii hned, ale až po chvíli, kdy k domu přijela její matka. Mladík pak odešel pryč. Staroměstští strážníci muže vypátrali a předali republikovým policistům. 

„Osmnáctiletý mladík se přiznal, že náhodou potkal mladou slečnu, která se mu zalíbila. Ovšem místo galantního oslovení ženu sledoval a bezostyšně se před ní a následně i před její matkou ukájel. Policisté ještě včera odpoledne tomuto studentovi gymnázia sdělili podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu ze zákona hrozí až dva roky vězení,“ dodal Mergental.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x