Semifinále soutěže Czechtalent 2013

ZLÍN - Od vyhlášení osmnáctého ročníku soutěže pro mladé zpěváky a zpěvačky populární hudby Czechtalent 2013 přijala  pořádající agentura EMP Music k 31. březnu – tedy datu uzávěrky přihlášek – 314  videonahrávek. 

Své hudební ukázky poslalo letos 205  děvčat a 109 chlapců z České republiky i ze sousedního Slovenska. Jejich průměrný věk byl 19,5 roku. O postup do finále se utkají v sobotu 13. dubna od 13 hod v Golem Gambrinus Clubu ve Zlíně.

Do semifinále postoupilo 32 soutěžících. Z nich vybere porota deset finalistů, kteří budou bojovat o vítězství 25. května 2013 ve Velkém kině ve Zlíně, kde vystoupí spolu s Martinem Harichem a Vašo Patejdlem. Vítěz osmnáctého ročníku Czechtalentu si odnese deset tisíc korun a pozlacenou sošku – symbol soutěže.

V semifinálové porotě letos zasedne Luděk  Malár, předseda finálové poroty PhDr. Miloš Skalka, producent a moderátor Martin Hrdinka, majitel hudební agentury Music Export Josef Řezníček,  hudební dramaturg Českého Rozhlasu Vladimír Bár a dramaturg  Stanislav Zdílna. Vstup na semifinále je volný.

Více o soutěži na www.czechtalent.cz 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x