VIDEO: Ve finále vyrovnáno 1:1. Rozhodl Petr Leška. PSG Zlín-Škoda Plzeň 3:2

Osud druhého finále play off hokejové extraligy vzal do svých rukou Petr Leška. Díky skvělému výkonu celého týmu a nájezdového specialisty brankáře Jakuba Sedláčka vyhrál Zlín nad Plzní 3:2 po nájezdech. 

Plzeňští hýřili aktivitou, vedli brzy gólem skvěle hrajícího Martina Straky. Domácí se ale nepříznivému vývoji vzepřeli, brankář Mazanec poprvé v sérii inkasoval, když Leška našel mladého Okála a ten se trefil naprosto přesně.

Ve druhé třetině hosté znovu odskočili, umně tečoval Dvořák. Domácí dřeli, po zásluze byli odměněni. Leška našel Balaštíka a ten v klidu srovnal.

V dramatické třetí části ani v prodloužení gól nepadl. 

V nájezdech plzeňské střelce začaroval famózní kliďas Sedláček a pak rozjásal stadion hokejový mistr Petr Leška.

Zlín vyhrál po nájezdech 3:2 a těší se na plzeňský hokejový víkend. Venku do Berani umí. Ve středu na shledanou na Zimním stadionu Luďka Čajky.

Video

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’14363′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’49‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14363‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x