Předprodej vstupenek na páté finále play off proběhne již dnes

ZLÍN - Vedení extraligového klubu PSG Zlín přichází s důležitou informací pro fanoušky ohledně předprodeje vstupenek na pátý finálový duel Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy 2013 s týmem HC Škoda Plzeň. 

Předprodej vstupenek na páté finálové utkání se uskuteční již zítra, v úterý 16. dubna. Utkání samotné se odehraje ve středu 17. dubna 2013 od 18.15 hodin na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně. Ceny vstupenek: stání 250 Kč, sezení kategorie „B“ 300 Kč, sezení kategorie „A“ 500 Kč a klubová sedadla 800 Kč.

Předprodej vstupenek na páté utkání finále play off se uskuteční v úterý 16. dubna v době od 14 do 18 hodin ve všech pokladnách zimního stadionu. Pokud v úterý nebude středeční zápas vyprodán, bude prodej vstupenek probíhat i v den zápasu, tedy ve středu 17.dubna, pokladny budou otevřeny od 15 hodin. Fanoušci si mohou zakoupit vstupenky v kategorii sezení „A“ a „Klubová sedadla“ pouze v omezeném počtu. Kategorie sezení „A“ je omezena počtem maximálně 4 vstupenek na osobu, Klubová sedadla jsou pak omezena na 2 vstupenky na osobu. Kategorie sezení „B“ a stání se budou prodávat bez omezení. Prodej vstupenek na internetovém portálu Ticketpro začne v úterý 16. dubna od 10.00 hodin.

Stav finálové série je srovnaný 2:2, série se hraje opět na čtyři vítězná utkání. Podle vývoje a stavu série by se na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně uskutečnil i případný sedmý finálový zápas, ten by se hrál v neděli 21. dubna od 18.15 hodin. Předprodej na toto utkání bude upřesněn později na oficiálních webových stránkách a prostřednictvím regionálního tisku.

Vedení klubu zároveň vyzývá fanoušky, aby přišli opět ve žlutém oblečení a vytvořili parádní atmosféru jako v předcházejících zápasech play off proti Vítkovicím a Třinci. Právě pověstné žluté peklo dovedlo zlínský hokej před devíti lety až k historickému mistrovskému titulu. Fanoušci si mohou zakoupit fan věci ve fanshopu během utkání play off s 20% slevou.

Ceny vstupenek na 5. utkání finále play off 2013 ve Zlíně:
stání – 250,- Kč
sezení kategorie „B“ – 300,- Kč
sezení kategorie „A“ – 500,- Kč

www.hokej.zlin.cz

Klub PSG Zlín oznamuje, že v dnešním (úterním) předprodeji u Zimního stadionu Luďka Čajky budou k dispozici pouze vstupenky na stání! Důvodem je extrémní zájem o páté utkání finálové série, kdy byly všechny vstupenky na sezení vyprodány během krátké doby na internetovém prodeji a v rezervacích. Od 14 hodin budou vstupenky na stání k dispozici na třech pokladnách Zimního stadionu Luďka Čajky, blíže k Letné. Koupě vstupenek na stání bude omezena počtem deseti kusů na osobu. Pokladny u sportovní haly Euronics (dříve Novesta) budou uzavřeny.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x