Policisté pátrají po pohřešovaném muži z Huštěnovic

HUŠTĚNOVICE - Uherskohradišťští policisté vyhlásili celostátní pátrání po Bronislavu Hrdinovi z Huštěnovic, kterého jeho rodina postrádá od 15. dubna. Serveru Zlin.cz to oznámil policejní mluvčí Aleš Mergental.

Na policisty se v pondělí obrátila mladá žena s tím, že pohřešuje svého otce. S pohřešovaným Bronislavem Hrdinou byl naposledy v kontaktu jeden z příbuzných v neděli 14. dubna po 19. hodině. Od té doby jej nikdo z příbuzných neviděl. Odešel z domu v Huštěnovicích bez dokladů, bez peněz a bez léků, které užívá.

„Policisté hned večer prověřili nemocnice, nádraží a další místa, na nichž by se mohl pohřešovaný muž nacházet, ale bezúspěšně. V úterý jsme prohledávali také okolí Huštěnovic kolem řeky Moravy, Baťova kanálu, Uhlisek a další lokality. Prozatím se muže nepodařilo najít, a tak vyhlášené celostátní pátrání po tomto muži pokračuje,“ upřesnil Mergental.

Pohřešovaný Bronislav Hrdina je třiačtyřicetiletý muž, 170 centimetrů vysoký a štíhlé postavy. Má krátké hnědé neupravované vlasy a hnědé oči. Při odchodu měl mít na sobě oblečenu modrou bundu, modré džíny a hnědé kožené tenisky. „Pokud by měl kdokoliv o pohřešovaném muži jakékoliv informace, ať je neprodleně sdělí na linku 158 nebo na policejním oddělení,“ dodal Mergental.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x