Palba v Plzni. Berani vyhráli 5:2. V neděli doma o titul!

To byla palba! Zlínští hokejisté odmítli stafáž při oslavách plzeňského titulu. Naopak, po výhře 5:2 na ledě soupeře jsou to oni, kteří mohou mít psychicky navrch. Stav série 3:3, v neděli na Zimním stadionu Luďka Čajky konečné řešení rébusu: kdo získá titul?

V 11. minutě přišla zlá chvilka hostů, Straka si počkal, jak je jeho zvykem, u tyčky a snadno poslal Indiány do vedení.

Ve druhé části přišly první dva zlínské údery. Hned v úvodní minutě druhé části nejdříve Ondráček a za 14 vteřin po něm Köhler úplně otočili dosavadní průběh zápasu i náladu ve fanouškovských srdcích.

Třetí třetina: nejdříve Kostourek zvedl zlínský prapor svým gólem hodně vysoko, ale rozhodnuto ještě zdaleka nebylo. Čtyři minuty před koncem zdramatizoval zápas domácí Kratěna.

Odpověď beraní party? Dokonalá, ujel Holík a na jeho míchačku s pukem na holi se Mazanec jen uctivě díval a pak vylovil puk z klece. Smetánku potom v oslabení při power play slízl zkušeně Tesařík.

Škoda Plzeň – PSG Zlín 2:5. Naposledy v neděli 21. dubna v 18.15. V sázce není nic víc, ale ani nic míň, než titul. Pro Zlín by byl druhý v historii, pro Plzeň premiérový…

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’14304′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’53‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14304‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x