Muž ze Slovácka pozoroval a fotil svou mladou sousedku při koupání

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody sdělili policisté čtyřicetiletému muži z obce na Uherskohradišťsku, který chodil šmírovat svou mladou osmnáctiletou sousedku při koupání. Jak server Zlin.cz informoval policejní mluvčí Aleš Mergental, dívku v intimních chvílích i fotil.

Dívka se ve vaně sprchovala a najednou uviděla záblesk a stříbrný fotoaparát. Začala křičet na své rodiče, kteří byli doma. Rodiče vyběhli na zahradu domu, ale venku již nikoho nezahlédli. Když se vrátili domů, dcera jim řekla, že něco podobného v okně koupelny blesklo už před pár dny, ale tehdy tomu nevěnovala pozornost a myslela si, že se jí asi něco zdálo.

Otec osmnáctileté slečny oznámil tyto události uherskohradišťským policistům, kteří začali hledat pachatele. „Po několika dnech se potvrdilo počáteční podezření. Šmírovat a fotit koupající se slečnu chodil muž ze sousedství. Při výslechu se přiznal, že onoho večera, stejně jako i několik večerů předchozích, vzal žebřík, přelezl přes něj plot k sousedům a chodil se dívat a fotit,“ konstatoval Mergental.

Za porušování domovní svobody hrozí muži až tři roky vězení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x