Straka ukradl Zlínu titul. Fantastický zápas vyhrála Plzeň 4:3 ve druhém prodloužení

Tak blizoučko titulu byli zlínští hokejisté... Nakonec se ale v naprosto vyrovnaném duelu, který se hrál 96 minut a 15 vteřin v rozhodujícím ultimativním zápase radovali Plzeňští. Jejich šéf Martin Straka rozhodl o premiérovém titulu.

První třetina gól nepřinesla, gólový pytel se roztrhl ve druhé části. Balej otevřel gólový účet poté, co si ideálně našel Vlasákovu přihrávku zpoza branky. Domácí to ale nesrazilo, za čtyři minuty dokázal dopravit puk do Mazancovy klece Balaštík.

Pak ovšem hosté znovu odskočili, když se trefil Johnson, sílu a vůli Beranů dokumentoval chvíli před odchodem do šaten gólově Ondráček a bylo to 2:2.

Potřetí hosté vedli v polovině třetí třetiny, když domácí stadion zarmoutil Kovář. V závěru řádné hrací doby hráli Zlínští power play v šesti proti čtyřem a neskutečné drama vygradoval deset vteřin před třetí sirénou vydařenou ranou Filip Čech.

Nervydrásající prodloužení se hrálo 36 minut a 15 vteřin, svůj okamžik slávy si připravil Martin Straka, pokořil velmi šťastně Sedláčka a Plzeň mohla začít slavit.

Kdyby se mohly udělovat dvě sady zlatých medailí, bylo by spravedlnosti učiněno zadost. Vyhrál šťastnější tým. Před zlínskou partou klobouk dolů, stříbro chvíli netěší, ale má punc zlata.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’14011′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚695‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14011‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x