Mezinárodní amatérská taneční soutěž ve Zlíně Effect Dance Cup 2013

Již příští týden v sobotu odstartuje devátý roční taneční soutěže Effect Dance Cup. Soutěž se stala mezi amatérskými tanečními skupinami jednou z velmi navštěvovaných a oblíbených tanečních soutěží vůbec.

„ Každoročně se k nám na soutěž do Zlína chystá přes 1200 tanečníků. V posledních třech letech nám nezbývá nic jiného než řadu soutěžních skupin ke konci přihlašovacího termínu odmítat, a to díky velkému zájmu o soutěž. Proto si velmi vážíme všech, kteří absolvují několika hodinovou cestu, aby si mohli u nás ve Zlíně zatancovat.“ řekla hlavní pořadatelka Mgr. Jana Brázdilová.

V sobotu 27. dubna 2013 v Hale Euronics se od 9:30 hodin rozjede velkolepá taneční show, která ročně láká řadu diváků nejen těch, kteří se tanci rekreačně věnují, ale především těch amatérských, kteří se nechávají unášet nápaditým a vtipným zpracováním choreografií ve stylech street dance, disco dance, show dance nebo parketových kompozicích.
„ Bude to taneční nářez, který Zlín zažívá jen jednou za rok. Divák se může těšit na celou řadu show choreografií, které Vás vtáhnou do děje, disco tancování s krásnými kostýmy, neuvěřitelně energickou hudbou a mnoho dalších. Effect dance cup je akce, kterou by si nikdo ze Zlína a okolí neměl nechat ujít.“ 
Našlapaný program se 110 choreografiemi bude po celý den provázet charismatický Petr Purč, který má s moderováním tanečních soutěží a akcí bohaté zkušenosti.
Organizátorem akce je: TS Effect Proof pod TJ SOKOL Mysločovice, o.s.,

Partnery projektu jsou: Falcon media, Zlin.cz, Zlínský nočník, Rádio Zlín.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x