Otrokovické koupaliště nabídne letos novinku v podobě rodinného vstupného

OTROKOVICE - Otrokovické koupaliště chystá na letošní sezonu jednu novinku, a to zvýhodněné vstupné pro rodiny s dětmi. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí otrokovické radnice Lenka Krupková.

Dva dospělí a dvě děti zaplatí za den na koupališti 120 korun. Otrokovické koupaliště tak zůstává jedním z nejlevnějších ve Zlínském kraji.

„Zvýhodnit jsme chtěli především rodiny s dětmi. Pravidla jsou nastavena tak, že jedno dítě z příchozí rodiny bude mít vždy vstup volný, nezávisle na tom kolik ho doprovází dospělých. Věříme, že městské koupaliště zpříjemní lidem horké letní dny,“ uvedl starosta města Otrokovice Jaroslav Budek (ČSSD) s tím, že návštěvníci mohou kromě bazénu se skluzavkou a brouzdalištěm využít také připravené hřiště pro beach volejbal, streetball, ale i kuželky, stolní tenis, prolézačky a houpačky.

Příznivci tobogánů a koupání v přírodních nádržích mohou navštívit rekreační oblast Štěrkoviště. Kvalita a čistota vody v této nádrži celoročně dosahuje nadstandardních parametrů. Součástí areálu je rozlehlá a dobře udržovaná travnatá pláž s postupným vstupem do vody. Dvě dětská brouzdaliště s upravovanou vodou zpříjemní pobyt rodinám s malými dětmi. Návštěvníci si mohou půjčit vodní šlapadla nebo si na připravených plochách zahrát míčové hry, minigolf, ruské kuželky nebo stolní tenis. Pro děti jsou nainstalovány houpačky, skluzavky a dětské pískoviště.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x