Na cyklostezce Bečvě zahájí sezonu

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Na Cyklostezce Bečva se v sobotu uskuteční slavnostní zahájení sezony, a to v celém jejím úseku od Horní Bečvy či Velkých Karlovic až do Tovačova. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross.

Pro individuální cykloturisty, ale i rodiče s dětmi, je připravena společná vyjížďka z Valašského Meziříčí do Rožnova pod Radhoštěm. Součástí programu bude mimo jiné prohlídka vodárenských zařízení ležících na trase cyklostezky.

Vše začíná v devět hodin prohlídkou Čističky odpadních vod ve Valašském Meziříčí. V 10.15 hodin je pak sraz všech zájemců o společnou vyjížďku u valašskomeziříčského letního koupaliště a cyklisté vyrazí směr Rožnov. Kolem 11. hodiny se uskuteční prohlídka Úpravny vod v Zašové, poté se celý peloton přesune po cyklostezce do Rožnova pod Radhoštěm, kde je od 14 hodin na programu návštěva Úpravny vody Rožnov.

Na startu je pro všechny zúčastněné připraven drobný upomínkový předmět. „Trasu lze absolvovat i ve směru od Rožnova do Valašského Meziříčí. V tomto směru vyjedou milovníci kol v osm hodin od takzvaného Bučiského mostu,“ dodal Gross.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x