Zlínské divadlo nabídne v nové sezoně i hlídání dětí

ZLÍN - Městské divadlo Zlín zahájilo ve čtvrtek prodej předplatného na příští sezonu, které s sebou přinese celou řadu novinek. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí divadla Veronika Jurčová.

Příští 68. sezona se ponese ve znamení ženy, kouzel, svádění a tajemství. Představí například dva nové muzikály (Divotvorný hrnec, My fair lady) i jevištní verzi knižního bestselleru Kateřiny Tučkové Žítkovské bohyně. S nimi se do Zlína coby režisér vrátí i někdejší umělecký šéf Dodo Gombár. Divadlo opět nabízí několik variant předplatného. Obrovskou výhodou všech je výrazná sleva na vstupném – až 30 procent. Novinkou je například také hlídací služba nebo společné Komorní předplatné do Studia Z a Dílny 9472.

Hlídací službu nabídne divadlo vůbec poprvé. „Ve spolupráci s renomovanou organizací, která se zaměřuje na volnočasové aktivity dětí, zajistíme aktivní hlídání v prostorách divadla při představeních, která začínají ve 14.30 a v 17 hodin. Pro majitele předplatného je služba zdarma, stačí se jen prokázat předplatenkou. Pro ostatní je zpoplatněna částkou 100 korun za jedno představení,“ upřesnila Jurčová.

Milovníkům slavnostních příležitostí a výjimečné atmosféry je ušito na míru sobotní Premiérové předplatné V jeho rámci mohou lidé navštívit šest představení, z toho pět domácího souboru a jednoho hosta. V ceně je zahrnutý i welcome drink a setkání při sklence vína s herci a tvůrci inscenace po představení ve foyer.

K dispozici bude také Večerní či Podvečerní předplatné na některý pracovní den. I v tomto případě uvidí držitel permanentky šest představení. Majitelé premiérového, večerního i podvečerního předplatného od divadla navíc dostanou jako dárek nonus v hodnotě 100 korun, který mohou uplatnit i na představení hostujících souborů.

Podobně jako loni bude vypadat i Studentské a Pohádkové předplatné – v obou případech mladým a malým divákům divadlo nabízí čtyři představení.

Předplatné pro Studio Z se v nadcházející 68. sezoně rozšiřuje o Dílnu 9472 a vznikl nový typ Komorního předplatného. Lidé s ním uvidí čtyři představení.

„Výhodou předplatného je nejenom stálé místo v hledišti a výrazná sleva z ceny vstupenek. Odpadají také starosti při nákupu lístků a případný boj o volná místa na zajímavý titul. Abonenti budou dostávat do schránek divadelní magazín Tady a teď! zdarma a mají přednostní právo rezervace na všechny hostující soubory. Předplatenka je přenosná – když nebude mít její držitel na divadlo zrovna čas, může ji komukoli půjčit,“ doplnila Jurčová.

Diváci mohou využít i předplatného s volným výběrem, takzvané Kuponové předplatné. Vstupenky na představení si sice bude muset zajistit předem sám a nebude mít zaručeno stálé místo v hledišti, den i titul však bude záležet zcela na jeho náladě a chuti (s výjimkou premiér, hostů a mimořádných akcí). Nemine ho ani zajímavá sleva. Návštěvníci si v sezoně opět budou moci vybrat mezi sadou čtyř, šesti, nebo 10 kuponů.

Předplatné je možné zakoupit v pokladně divadla od pondělí do pátku v době od 11 do 18 hodin a vždy jednu hodinu před představením. Rezervační formulář lze vyplnit také pohodlně z domova na www.divadlozlin.cz v sekci Předplatné. Výrazné slevy ze všech typů předplatného mohou uplatnit senioři, studenti a držitelé průkazu ZTP a ZTP-P. Stávajícím předplatitelům podrží divadlo místa do konce května.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x