Školy v kraji čekají milionové investice

ZLÍNSKÝ KRAJ - Zlínští krajští radní dali souhlas k několika investicím ve školách v hodnotě přes 5,7 milionu korun. serveru Zlin.cz to řekla mluvčí hejtmanství Gabriela Dvorníková.

Konkrétně dali radní souhlas k vybudování robotizovaného svařovacího pracoviště v prostorách Střední průmyslové školy a Obchodní akademie Uherský Brod za 1,180 milionu korun, k vytvoření chemické laboratoře v Masarykově gymnáziu ve Vsetíně za 1,994 milionu korun, k rekonstrukci chemické laboratoře v Gymnáziu Ladislava Jaroše v Holešově za 650 tisíc korun a k modernizaci chemicko-biologické laboratoře v Gymnáziu a Jazykové škole Zlín za 1,581 milionu korun.

„Kromě toho rada schválila poskytnutí 150 tisíc korun na opravu terasy kongresového sálu ve Střední škole – Centru odborné přípravy technické Kroměříž, protože kvůli uvolněné dlažbě na terase zatéká do jídelny pod terasou. Dalších 150 tisíc korun získá Střední odborná škola Otrokovice, a to na nákup mycího stroje. Tamní kuchařky připravují denně asi 190 obědů a současná myčka již nefunguje,“ upřesnila Dvorníková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x