Hokejisté po třech týdnech do přípravy. Zimák čekají změny

Tři týdny uběhly jako jarní voda rychlým tempem od památného posledního finálového duelu s Plzní, smůla už z řad zlínských hokejových Beranů vyprchala a je tu nová sezóna.

Sraz ráno na zimním stadionu, pak místo plánovaného hřiště na Mladcové zájezd do tělocvičny školy v nedalekých Želechovicích. Třicítka vyvolených byla u toho, když začala nová sezóna. „V osmitýdenní suché přípravě budeme hledat i nové prvky, samozřejmě nás čekají míčové hry včetně tenisu a fotbálku, ale také nabírání síly, mimo jiné ale nejen v posilovně,“ říká trenér Rostislav Vlach, který bude nadále spolupracovat s Jurajem Juríkem a Richardem Hrazdírou.

V programu bude i červnový týdenní tréninkově kondiční „výlet“ do Turecka, tento model se poslední dobou osvědčuje.

Bez smluv jsou zatím brankář Sedláček a útočník Čajánek, neznamená to ale, že by on klub neměl zájem. Kostra týmu zůstává pohromadě, na led se stříbrný tým extraligy vydá 29. července. Určitě bez první dvojice. Martin Hamrlík skončil s aktivní kariérou, Tomáš Linhart přijal lukrativní nabídku Třince. Na rozdíl od mnoha jiných klubů je personální složení PSG přímo komfortní, bohatě se osvědčuje sázka na vlastní odchovance, dva z nich Honejsek a Zámorský jsou po operaci a do přípravy se zapojí později.

Zimní stadion teď čeká jako vždy doba úprav a oprav. Nejvýznamnější letos zřejmě bude výměna starých sedaček v sektorech I a J, ale prací mám přichystáno víc, vždy nám půjde o bezpečnost i komfort našich fanoušků,“ říká při procházce ztichlým zimním stadionem jeho ředitel David Navrátil.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x