Fanoušci s hráči PSG Zlín zapijí pivem úspěšnou sezonu

ZLÍN - Fanoušci extraligového týmu PSG Zlín mají jedinečnou příležitost zhodnotit úspěšnou hokejovou sezonu společně se svými oblíbenci z řad hráčů. V pátek 17. května se před Zimním stadionem Luďka Čajky ve Zlíně uskuteční setkání fanoušků s hráči PSG Zlín.

Při této příležitosti bude přítomen partner klubu a Tipsport Extraligy, pivovar Radegast, který dodá 1 684 dvanáctistupňových piv zdarma! Přesně takovou porci piv vystříleli hokejoví Berani fanouškům během play off. Fanoušci se mohou těšit na pivo Radegast zdarma, autogramiádu hráčů, vystavení pohárů ze sezony 2012/2013 nebo hudbu v podání Radia Zlín.

Setkání hráčů extraligového týmu PSG Zlín s fanoušky proběhne v pátek 17. května před Zimním stadionem Luďka Čajky ve Zlíně, začátek akce je v 16 hodin. Fanoušci budou mít exkluzivní možnost setkat se s hráči, pohovořit s nimi, získat autogram nebo si dát pivo Radegast, které hráči vystříleli fanouškům během play off. Právě před play off vypsal pivovar Radegast Beranům odměnu v podobě sta piv za každé vítězné utkání, za každý gól pak piv deset. Celkový součet vystřílených piv po play off je 1 684! „Jelikož chceme odměnit opravdové fanoušky, prosíme tyto, aby si sebou vzali fan věci, jako jsou dresy, šály, čepice atd., popřípadě jiné prostředky, kterými prokážou příslušnost k našemu klubu, těmi mohou být i vstupenka nebo permanentní vstupenka z loňské sezóny apod.,“ řekl k vydávání piv zdarma Tomáš Melzer, marketingový manažer PSG Zlín.

Pohodovým odpolednem provedou návštěvníky moderátoři Radia Zlín, pro fanoušky budou nachystány i hokejové dárky v podobě plakátu A týmu, samolepek a dalších hokejových artefaktů. Návštěvníci akce budou mít možnost se vyfotit jak s Prezidentským pohárem, tak s pohárem za druhé místo v extralize. „Za tým mohu říci, že se hráči těší na fanoušky, kteří vytvořili během zápasů play off úžasnou atmosféru a rozhodně bude co probírat. Věříme, že to bude pohodové odpoledne, které si všichni společně užijeme,“ zakončil Melzer.

Během páteční akce budou mít fanoušci možnost zakoupit permanentku na příští extraligový ročník. Stávající majitelé permanentních vstupenek ze sezony 2012/2013 mají své místo rezervované do 6. června.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x