V Kulinářském centru naučí připravovat francouzské dezerty

ZLÍN - Známá cukrářka Iveta Fabešová opět zavítá do zlínského kulinářského centra Chef, tentokrát bude v pondělí učit zájemce připravovat francouzské dezerty. Serveru Zlin.cz to za kulinářské centrum oznámila Zuzana Vičanová.

Iveta Fabešová je autorkou projektu Matky a dcery a je známá z TV show Sváteční pečení s Ivetou, Když vaří táta nebo z reality show Na nože! Její pondělní kurz nazvaný Francouzské dezerty začíná od 18 hodin.

„Účastníci kurzu se alespoň na chvíli přenesou do světa francouzských vesniček a měst, kde v malých uličkách ukryté cukrárny lákají kolemjdoucí na nikdy nekončící pokušení – na lahodné madeleins, osvěžující citrónové košíčky nebo dokonalé žloutkové řezy Mille Feuille,“ podotkla Vičanová.

Všechno, co se lidé naučí v kurzech, mohou také zužitkovat v pečení pro Unicef, které zlínské kulinářské centrum Chef podpoří speciálním charitativním kurzem 27. května od 15 hodin. Vstup na kurz bude symbolický a vše, co na něm účastníci vytvoří, poputuje na prodej ve prospěch Unicefu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x