Muž z Hradiště přišel v Kroměříži o věci v hodnotě 13 tisíc korun

KROMĚŘÍŽ - Škodu za 13 tisíc korun napáchal neznámý zloděj, který v Kroměříži vykradl auto muži (34) z Uherského Hradiště. Serveru Zlin.cz to oznámila policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Muž přijel do Kroměříže společně se svými spolupracovníky. Služební dodávkový automobil zaparkoval u okraje komunikace nedaleko firmy, kde přes den prováděl stavební práce. Ještě ve dvě hodiny odpoledne bylo auto v pořádku. Hodinu poté, když se s kolegy chystal odjet, zjistil, že na dveřích řidiče je rozbité okno a poškozený zámek. Viditelně umístěné věci uvnitř dodávky totiž přilákaly zloděje.

„Muž tak přišel o pánskou příruční tašku s osobními doklady, platebními kartami a penězi, kterou ponechal odloženou na palubní desce, ale i o batoh s oblečením. Ten zloděj nalezl na zadním sedadle. Z auta navíc zmizel také firemní laserový měřič,“ konstatovala Kyšnerová.

Případ nyní řeší kroměřížští policisté. Za trestné činy krádež, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku hrozí pachateli až dvouleté vězení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x