Policie hledá svědky nehody u Uherského Hradiště

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Na lince 158 přijme policie informace o dopravní nehodě, která se stala na silnici I/50 na obchvatu Uherského Hradiště. Srazila se při ní motorka s osobním vozidlem, řekl serveru Zlin.cz policejní mluvčí Aleš Mergental.

Nehoda se stala v neděli okolo 14:45 v blízkosti mostu přes řeku Moravu. „Na motocyklu Yamaha jel od Brna k Uherskému Brodu čtyřiadvacetiletý muž. Jeho motorka přední částí narazila do pravé přední části Škody Fabia, který řídil čtyřiasedmdesátiletý senior,“ popsal Mergental.

Motorkář se při střetu zranil a skončil v nemocnici. Dechové zkoušky vyloučily alkohol u obou řidičů. „Vyzýváme svědky, aby nám pomohli při objasnění této nehody,“ dodal.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’14193′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚724‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14193‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa


Zobrazit místo Policie hledá svědky nehody u Uherského Hradiště na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x