Servírku postříkal benzinem a pak ji okradl o peníze

UHERSKÝ BROD - O celkem 17 tisíc korun připravil servírku z herna-baru Kovárna v Uherském Brodě neznámý lupič. Jak serveru Zlin.cz řekl policejní mluvčí Aleš Mergental, ženu nejprve postříkal benzinem a pak ji přiměl vydat číšnické fleky. 

Lupič se maskoval šátkem, který si uvázal pod oči. Nejprve na ni vykřikl, ať mu dá peníze, a pak z pod mikiny vyndal plastovou lahev, odšrouboval ji a začal na ženu cákat benzin. Přepadená servírka sáhla po číšnických flecích a hodila je po něm. Pak lupič utekl.

Policistům se zatím pachatele nepodařilo dopadnout. Svědkové ho viděli, jak z baru odběhl uličkou Zámostní směrem k bazénu. Jednalo se o přibližně třicetiletého muže štíhlé pstavy, vysoký byl asi 180 centimetrů, měl tmavé vlasy po ramena, tmavé oči. Na sobě měl černou mikinu s kapucí, šátek a černé kalhoty.

„Pokud by měl kdokoliv poznatky k pohybu podezřelého nebo by měl jakékoliv jiné informace o loupeži a pachateli, ať je neprodleně oznámí na linku 158. Za spáchání tohoto trestného činu loupeže zákon ukládá trest vězení od dvou do deseti let,“ dodal Mergental.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x