VIDEO: Podivín s nákupními košíky. Z Brna se stěhuje do Zlína

Tak jak nepřehlédnete v těchto dnech řadu známých hereckých a režisérských osobností na zlínském filmovém festivalu, tak zaujme i tvář dosud ve městě neznámá. Říká si Karel Konstantin Spáčil. Vozí sebou celé své živobytí. A to ve dvou velkých nákupních košících.

Vyhnali mě z Brna, nezákonně na mě poslali exekuci, tak jsem přijel k vám, třeba tu bude líp,“ říká muž s poněkud svéráznou přikrývkou hlavy a v saku. Brázdil střed města a pozornost vyvolával především tím, že se ulicemi centra procházel se dvěma nákupními koši.
Mám je poctivě zaplacené, každý za tři stovky, mám hlad, nemáte něco k jídlu nebo třeba deset korun,“ ptal se před naší kamerou. Že by Zlínu vedle uklízecího Jardy, zlobivé Oliny, která znovu pod vlivem alkoholu ztropila výtržnost, anebo zmizelého Colomba, přibyla nová nepřehlédnutelná figurka?

Podívejte se na Konstantinovo „cestování“ třídou Tomáše Bati.

Video

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’14260′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’62‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14260‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x