Policie objasnila lednové úmrtí partnerů na Kroměřížsku

KROMĚŘÍŽ - Policie objasnila smrt dvaadvacetileté ženy a devětadvacetiletého muže, kteří zemřeli během ledna na Kroměřížsku. Muž ženu zavraždil a pak spáchal sebevraždu, informovala server Zlin.cz policejní mluvčí Jana Macalíková s tím, že policie případ odložila.

Několikaměsíční vyšetřování potvrdilo původní domněnky, že se stala vražda a sebevražda. „Partneři spolu byli tři měsíce. Muž na svou přítelkyni nesmírně žárlil, neustále ji kontroloval a podezříval z nevěry,“ uvedla Macalíková.

Podle ní žena osudné lednové noci odjela s přáteli do Brna na diskotéku. Když se vrátila, šla spát a příteli nezvedala telefon. „Žila v bytě s kamarádkou, která později partnera mladé ženy pustila do bytu a odešla,“ poznamenala mluvčí.

O několik hodin později v bytě hořelo. Po uhašení leželo v jednom z pokojů ohořelé ženské tělo.Chvíli na to zemřel po nárazu do stromu u obcí Rataje a Popovice právě přítel mrtvé ženy. „Ze zajištěných stop vyplynulo, že muž ženu zardousil, a aby zahladil stopy, polil tělo benzinem a zapálil. Potom schválně narazil autem do vzrostlé lípy,“ řekla Macalíková.

Policisté objasnili, že dotyčnou zabil její přítel, který pak spáchal sebevraždu, a proto případ odložili.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x