Otrokovické koupaliště zahájí sezonu

OTROKOVICE - V případě příznivého slunečného počasí bude od čtvrtka 13. června otevřeno městské koupaliště v Otrokovicích. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí města Lenka Krupková.

Letos městské koupališt nabízí nově i rodinné vstupné. Při návštěvě tak ušetří každý dospělý, který s sebou vezme dítě. To bude mít totiž vstup zdarma.

Sleva se vztahuje vždy jen na jedno dítě. „Zvýhodnit jsme chtěli především rodiny s dětmi. Věříme, že městské koupaliště zpříjemní lidem horké letní dny,“ uvedl starosta města Otrokovice Jaroslav Budek (ČSSD) s tím, že návštěvníci mohou kromě bazénu se skluzavkou a brouzdalištěm využít také připravené hřiště pro beach volejbal, streetball, ale i kuželky, stolní tenis, prolézačky a houpačky.

Dospělí zaplatí za celodenní vstupné 50 korun, děti od šesti do 15 let 20 korun. Po 15. hodině zaplatí návštěvníci 30 korun, děti pak desetikorunu. Pětidenní permanentka vyjde na 200 korun pro dospělého a 80 korun pro děti. V rámci rodinného vstupného zaplatí jeden dospělý s jedním dítětem 50 korun, dva dospělí a dvě děti uhradí 120 korun, jeden dospělý se dvěma potomky zaplatí 70 korun a dva dospělí s jedním dítětem pak stovku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x