FOTOGALERIE: Benefiční koncert pro Handicap(?) Zlín

Podívejte se na fotogalerii z benefičního koncertu pro sdružení Handicap(?) Zlín, který se uskutečnil 12. 6. 2013 v  Kongresovém centru Zlín.

„Benefiční večer bez bariér“ byl uveden doprovodným programem už v 18.00 hodin.  Na koncertě zahrála Filharmonie Bohuslava Martinů a kapela F-dur Jazzband Vystoupila Leona Machálková, Martin Chodúr, Matěj Ruppert a další. Za dirigentský pultík se postavil Ondrej Olos, slovem provedl Martin Pášma.

Výtěžek koncertu byl věnován občanskému sdružení „HANDICAP (?)“ Zlín. Peníze budou určeny pro osobní asistenci pro vozíčkáře a seniory, dopravní služby imobilním a volnočasové aktivity klubu dětí a mládeže.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’13846′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚745‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚13846‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x