NETBOX připravuje pro své zákazníky mobilní služby

Společnost SMART Comp, která pokrývá službami digitální televize a internetu tisíce domácností ve Zlíně a dalších krajských městech, spustí během letních prázdnin pro své zákazníky mobilní služby pod vlastní značkou NETBOX Mobil.

Služba NETBOX Mobil bude provozována jako virtuální mobilní operátor s vlastním technickým zázemím a zákaznickým servisem. NETBOX Mobil bude spuštěn v průběhu letních prázdnin. Samotnou nabídku společnost představí však v předstihu již v následujících týdnech. „Mobilními službami chceme doplnit stávající nabídku pro naše zákazníky, kteří jsou u nás zvyklí na kvalitní služby a vysokou úroveň našeho zákaznického servisu,“ uvedl ke spuštění služby Ing. Aleš Padrta, generální ředitel společnosti SMART Comp „Naším cílem je sestavit nabídku, která bude na trhu pro naše zákazníky zajímavá. Chceme vyjít vstříc jejich postřehům a požadavkům na mobilní služby,“ dodal. 

Během pár dnů bude spuštěn speciální web s produktovou nabídkou. Formou netradičního průzkumu trhu bude společnost SMART Comp zjišťovat, co zákazníci od služeb mobilního operátora dnes očekávají. Webové stránky projektu budou dostupné na www.netboxmobil.cz .

Mobilní služby budou spolu s připojením k internetu, digitální IPTV a pevnou telefonní linkou v pořadí již čtvrtou službou v nabídce. Zákazník získá všechny služby od jednoho operátora v rámci jediného vyúčtování a bude mít všechny služby lépe pod kontrolou. Významně se tak zjednoduší jeho komunikace směrem k poskytovateli telekomunikačních služeb a digitální televize.

O značce NETBOX:
Značku NETBOX vlastní společnost SMART Comp, a.s., která vznikla v roce 1998. Společnost neustále inovuje, sleduje novinky v oblasti telekomunikačních sítí a poskytuje služby té nejvyšší možné kvality. Její realizační tým vybírá technologie pro infrastrukturu podle toho, jak je prověřena jejich kvalita a spolehlivost ve světovém měřítku (CISCO, Motorola, Dell). Doposud vybudovala více než 100 000 přípojek své optické sítě a je největším tzv. NGA operátorem v České republice. Značka NETBOX dále poskytuje služby také do více než 100 škol, úřadů městských částí a dalších subjektů státní správy a samosprávy. Smluvním partnerem pro Zlínský kraj je společnost AVONET, s.r.o. O prázdninách to bude 5 let od připojení prvního zákazníka NETBOX ve Zlíně.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x