V Kroměříži se chystá zahájení sezony letního kina

KROMĚŘÍŽ - Kroměříž zahajuje letošní sezonu populárního letního kina. Serveru Zlin.cz to uvedla Barbora Janečková z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Promítat se bude většinou na Velkém náměstí, v případě špatného počasí přímo na zastřešeném pódiu, ale také na jiných místech, například v Květné zahradě, Starém pivovaru nebo Slovanském náměstí. Začátek produkcí bude po setmění a ve většině případů bude před filmem možné vyslechnout hudební program. Vstupné se platit nebude.

V pátek 21. června nabídne letní kino americkou romantickou komedii Slaměný vdovec, promítat se bude od 21.15 hodin v Květné zahradě. V hlavní roli se představí slavná Marilyn Monroe. „Jde o příběh muže, který se pokusí odolat nové sousedce. Marilyn se opět objevuje jako blonďaté sexy stvoření a probouzí fantazie mužů po celém světě. Film Slaměný klobouk dal vzniknout scéně, která se později stala legendou i pro ty, co film nikdy neviděli: v této scéně proud vzduchu z podzemní dráhy Marilyn zvedne sukni až nad ramena,“ připomněl Jiří Králík, ředitel pořádajícího Domu kultury.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x