Dodávku musel z potoka vytáhnout jeřáb

RACKOVÁ - V potoce v obci Racková skončila poštovní dodávka, zpět na silnici ji musel vytáhnout jeřáb. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Dodávka značky Ford sjela z komunikace po příkrém břehu přímo do betonového koryta potoku, kde zůstala zaklíněna. „Drobný únik provozních kapalin jsme zlikvidovali za použití sorbčních hadů,“ poznamenal Netopil. Dodal, že kolize si naštěstí nevyžádala žádné zranění.

„Pro samotné vyproštění vozidla z koryta byl velitelem zásahu povolán na místo události automobilní jeřáb ze stanice Otrokovice. Po jeho příjezdu byla havarovaná dodávka rychle vyproštěna a místo nehody jsme předali policistům,“ uzavřel Netopil.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’14614′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚746‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14614‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa


Zobrazit místo Dodávku musel z potoka vytáhnout jeřáb na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x