Holešovský zámek bude patřit rodinnému festivalu

HOLEŠOV - Holešovský zámek a zahrady otevřou v sobotu své brány a přivítají třetí ročník rodinného festivalu Holešovská Regata 2013. Server Zlin.cz o tom informovala Barbora Janečková z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Připraven je bohatý hudební i doprovodný program. Návštěvníci si budou moci poslechnout celou řadu zpěváků a kapel, například Olympic, Desmod, Anetu Langerovou, Miro Žbirku, Kamila Střihavku, Lenku Dusilovou a mnoho dalších.

Opět se uskuteční oblíbený přejezd vodní lávky na kole a také závod netradičních plavidel. Registrace plavidel je v tuto chvíli už ukončena. Je přihlášen plný počet dvaceti plavidel od nás i ze Slovenska, což je prozatím rekord Holešovské Regaty. „Malí návštěvníci si budou moci vyzkoušet aquazorbing, připraveny budou jízdy na ponících, dračích lodích a také soutěže pro děti s Tymy Holešov. Chybět ale nebudou další atrakce pro nejmenší,“ dodala PR mamažerka Petra Svěráková.

Městské kulturní středisko Holešov jako spolupořadatel Holešovské Regaty 2013 zve v den konání akce na všechny svoje památky a výstavy za poloviční vstupné. Zájemci si budou moci prohlédnout interiéry holešovského zámku, Malé muzeum kovářství a Šachovu synagogu včetně židovského hřbitova a slavné hrobky rabína Šacha. Zámecká galerie nabízí několik výstav.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x