Slovácko v přípravě: Nitru zdolali Habancovi hoši 2:0

Příprava fotbalového Slovácka už jede naplno. Tréninky včetně posilovny a obnovování rezervoáru fyzických sil střídají k potěše hráčů, ale taky fanoušků, přípravná utkání. V týdnu si Habancovi ostrostřelci zařádili v Hruškách na Břeclavsku proti místnímu účastníkovi 4. třídy (17:0), v sobotu je už čekal hodně kvalitnější soupeř. Slovenskou Nitru zdolalo Slovácko na stadionu v Boršicích 2:0.

Oba týmy skončily ve svých nejvyšších soutěžích v uplynulém ročníku shodně na 9. místě, zápas potvrdil, že o fous vyší kvalitu má naše liga.

Slovácko mělo řadu dalších příležitostí, ujaly se ale jen dvě, góly stříleli Trávník a Valenta, logicky si zahrál širší kádr, diváci na útulném stadionu pod Buchlovem viděli třeba obránce Břečku, záložníka Biolka i útočníka Ondřejku, který se vrací z hostování v Mladé Boleslavi.

Klubové stránky informují o příchodu zkušeného Tomáše Rady z Jihlavy, do utkání ale nezasáhl, čekalo ho ještě vyřizování formalit v tureckém Sivasporu, kde byl dosud kmenovým hráčem. 

Slovácko v pondělí odjíždí na šestidenní soustředění do Velkých Losin, které tentokrát nezpestří žádná herní prověrka, půjde především o nabírání fyzické kondice. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x